06 de febrer 2014

Tenim masses coses els nens?

En aquests temps tots els nens tenim de tot: Playstation, Nintendo, Wii, nines, bicicletes, patinets.... Els nens hem arribat a un punt que tenim tot el que volem, i sempre acabem  avorrint-nos amb tantes coses. A vegades podríem intentar de no demanar tantes coses perquè ara mateix estem en crisi i posem els pares en un compromís.

Moltes vegades gastem diners innecessàriament ( joguines, revistes, llaminadures...) i en aquests moments amb tanta crisis no estaria malament resguardar-nos els diners. En comptes de gastar tants diners podríem estalviar-los per el futur: per a la universitat, per comprar-nos de grans un cotxe.... De vegades hauríem d’aprendre a sacrificar-nos i a no voler-ho tot sempre perquè tampoc no necessitem tantes coses materials. De vegades la publicitat també tempta a  comprar coses innecessàries que després no les utilitzem i les tenim en un racó de la nostra habitació però la publicitat no en té massa culpa. També moltes de les coses que ens compren les utilitzem molt ,ens agraden, i sempre que podem estem una estoneta jugant amb aquella cosa.


A vegades ens comprem objectes perquè l’altra gent els té i no volem ser menys però la veritat no hem de fer el que volen els altres. En algunes cases els pares, ni que els fills treguin  notes  dolentes els hi compren de tot  però hi han altres cases que ni que els fills treguin bones notes no  compren res . També està bé que per l’aniversari o pel sant ens regalin alguna coseta, sempre ens fa il·lusió, però no crec que ens han de comprar coses cada dia. Els nens tenim masses coses que no necessitem i que sense elles podríem ser igualment feliços. No tota la gent és igual,  hi ha molta gent que estalvia i sempre intenta gastar el menys possible.També hi ha gent que volen tant estalviar que no li compren res de res al seu fill/a,  ni pel seu aniversari. Jo crec que en aquests moments en que hi ha tanta crisi i que hi ha molta gent a l’atur hauríem d’estalviar i procurar no gastar els diners perquè potser els necessitarem en un futur pròxim.  


0 comentarios: