21 de febrer 2014

De l'escola a l'insti

Comencem una nova etapa, una nova experiència a la nostra vida,  és “l’institut”.
Actualment jo estic en el curs de 6è, l’últim curs de l’escola, som els més grans però algunes vegades ens comportem com un dels més petits, però seguim sent els grans del col·legi. Però això l’any que ve canviarà, serem els més petits de l’institut.

 A l’escola deixarem moltes coses al col·legi com: els professors que tan estimem perquè ens han ajudat a fer coses importants, però altres avorrides com les divisions, multiplicacions, restes, sumes, alguns temes de medi... També deixarem endarrere els companys de tots els cursos i algun/a de la nostra classe (si es que repeteix), però el que més importa són les experiències que deixarem tancades al col·legi, bones o dolentes, però gràcies a aquestes experiències hem pogut fer un pas més; també deixarem les colònies, excursions, sortides, fotos molt divertides que hem deixat guardarem al nostre cor.

D’aquí poc temps viurem noves aventures l’institut, nous professors, amics, alguna altra activitat, coneixerem altres operacions de mates, històries de medi, experiments, exercissis d’educació física... ,  tot això serà més difícil, algunes vegades avorrides i altres divertides, però també en guanyem una cosa molt important en la vida: que cada vegada aconseguim fer un pas més.


No oblidarem mai aquests 9 anys magnífic aquí a l’escola,  al setembre gaudirem de noves aventures a l’institut, i ens acomiadarem del col·legi. 

0 comentarios: