06 de febrer 2014

La Pau


El dia 30 de gener, va ser el dia de la Pau. En aquest dia hem de ser més respectuosos i no barallar-nos amb els companys.

Nosaltres a la nostra escola sortim tots al pati i cada classe canta i recita un poema triat per ells. Al final cantem una cançó de Coca Cola que tracta de la Pau i va molt bé per aquest tema.
Ara al món ja hi tornen a haver moltes guerres i la gent no deixa de lluitar amb altres persones d’altres països, fins hi tot els maten. En Gandhi també era un lluitador per la Pau al món, va morir en una presó, va morir de gana. Des d’aquell dia que era 30 de gener celebrem la Pau a molts països de tot el món. Una altra persona important del món que va lluitar per la Pau va ser Nelson Mandela que va morir fa poc, el 5 de desembre de 2013.

També durant aquests anys m’hi he fixat a la televisió amb les persones més necessitades al món. Jo admiro molt a aquelles persones de Africà, perquè no tenen tants quartos com Amèrica, Espanya,... hi han après a viure de les coses que la naturalesa els dona.   

Jo crec que la Pau s’hauria de celebrar cada dia, perquè no costa res portar-nos bé sempre amb les persones, no sols el dia de la pau.

0 comentarios: