07 de febrer 2014

La crisis i les compres innecessàries


Avui en dia la gent compra moltes coses que són innecessàries  i amb les que després d’un temps ens avorrim.

La gent no  s’adona de que el que compra no li pot servir de res, fins que ho té , o també pot ser que algú compri alguna cosa de marca, que es  el mateix que  la mateixa cosa però d’una marca no tant reconeguda. Quan ens adonem d’això pot ser que ens enfadem una mica, perquè l’únic pel que paguem de més és el logo d’aquella marca.

Això de gastar-nos els diners en coses innecessàries ha portat a Espanya i alguns altres països a estar en crisis. Aquesta situació no es senzilla ja que els diners són menys abundants i les coses més cares. Per tant la gent ha començat a estalviar i comprar coses de marca blanca, per a poder comprar més coses amb menys diners. Per tant ens està marxant una mica aquesta actitud de voler comprar coses de marca i molts cops innecessàries.

Tot i així tothom prefereix els productes de marca perquè es pensen que són més bons, o que donen més prestigi  o coses per l’estil.
Encara que ens sembli  que necessitem una cosa en realitat no necessitem tantes coses innecessàries com tenim .

Jo penso que això es podria arreglar canviant l’actitud de les persones ( potser començant pels més petits i acabar en els més grans)  amb algun tipus de campanya publicitària o alguna cosa així.

0 comentarios: