27 de febrer 2014

Crisis


Alguns de nosaltres estem en crisis, però d’altres persones no. Aquelles persones gasten els diners en coses que no fan molta falta.

De vegades no pensen en les famílies que no tenen diners, no tenen treball i aquestes coses que necessitem per viure. Aquestes persones pateixen gana, doncs tot això passa perquè molts treballadors no cobren el que han de cobrar.

 A causa d’això no és just que de vegades les persones pateixen i això no és el més normal i no ens agrada.
 És una falta de respecte per a moltes persones en el món i no pot ser, a mi m’agradaria que això canviés, jo i moltes persones ho volem.

Quan gasten els diners en coses que no necessitem ho fem sense coneixement, almenys algunes persones sí.
 Per això dins d’un temps esperem que tot canviï i que les famílies sense diners treballin i puguin mantenir bé als seus fills i a ells mateixos. Moltes persones gasten els diners en coses que no necessiten,  aquestes persones haurien de saber aprofitar més els diners.

Molts se’n van de festa quan aquells diners el podrien utilitzar per comprar menjar i en canvi no ho fan, prefereixen anar-se de copes i tot això, no pensen en el futur, quan els faran falta aquells diners, llavors pensaran que no ho haurien d’haver fet i se’n penediran.

A molts nens els donen en adopció perquè no els poden mantenir i els polítics no pensen en que si fossin ells no els agradaria, això ho haurien de pensar, a molts anuncis de la tele surten els nens pobres que no poden menjar i agafen malalties i això no ens agradaria que ens passés a nosaltres.

0 comentarios: