06 de febrer 2014

La Pau

L’altre dia vaig veure una pel·lícula anomenada  “El nen amb el pijama de ratlles”, em vaig informar, i el que feien els alemanys amb els jueus era veritat, els ficaven en camps de treball a treballar sense importar l’edat que tinguin i després els cremaven. Però això es solament un exemple de violència al món, n’hi ha molts més, com L’afusellament del 2 de maig. Afusellaven a gent sense motiu, va ser una massacre.

En aquest món hi ha massa violència, no sabeu que  per resoldre els problemes hi ha el diàleg? Hi ha mola gent que pateix per la gerra, però als polítics només els importa el conflicte que tenen en qualsevol país, ¿per què heu de  enviar tropes de homes que no tenen la culpa de que estigueu enfadats i indignats amb l’altre país? I si intenteu parlar i així les coses potser anirien millor,  potser si els països més  rics ajudessin als més pobres hi hauria un món millor, i d’aquesta manera tindríem un món sense desgràcies i tots podríem ser amics sense importar l’edat, sexe, color de la pell o religió.


Aquesta és la recepta per tenir un món millor sense fronteres ni canons, però aquesta recepta no es pot aplicar tan fàcilment, es necessita voluntat, esforç i dedicació, no es fàcil però es pot fer, per això demano a tot el que es llegeixi aquest text que lluiti per fer que d’aquest món un món millor.         

0 comentarios: