27 de febrer 2014

El dia 24 de maig del 2005 es va produir un robatori a Albatàrrec.

Tota la gent sorpresa pel robatori d’un magatzem fet de ferralla.

A les 4 de a matinada va aparèixer una furgoneta pel poble, la poca gent que hi havia al balcó, fumant, o fessin el que fessin es van estranyar molt, mai l’havien vista aquella furgoneta, però bé, en aquest poble hi passa molta gent forastera. El magatzem estava als afores. Dins el magatzem hi havia un tractor, coses del tros i moltes coses més. Encara no se sap qui va ser, però estan segurs que eren més d’un perquè van desmuntar el magatzem (que estava fet de ferralla i se’l van emportar). 

A les sis del matí, l’amo del magatzem hi va anar per anar a collir. I es va trobar que el magatzem havia desaparegut i només hi havia el tractor. Va anar cap a casa i va trucar a la policia, perquè com que era un home gran no portava telèfon mòbil. Quan el veïnat se’n van assabentar, va anar corrents on hi havia el magatzem antigament i tothom estava molt sorprès perquè era molt difícil de robar un magatzem i emportar-se’n el mateix magatzem.

Quan va arribar la policia va parlar amb la gent que havia vist la furgoneta, cadascú la descrivia d’una manera diferent, l’únic que tenien en comú era que la furgoneta estava pintada de color negre, i pintada perquè hi havia ratlles de color blanques de malament que estava pintada. Encara no se’n sap notícies, quan sapiguem alguna cosa més ja us informarem.


0 comentarios: