14 de febrer 2014

Resum d'un llibre


Aquest any, al col·legi, cadascú ha agafat un llibre per llegir d’una maleta que va portar el professor. Jo vaig agafar ”Les ensopegades de l’Alícia Paf”. Ara us explicaré de què parla.

L’Alícia Paf és una nena que sempre esta caient pertot arreu. És molt petita, i els seus pares i els seus avis sempre l’estan buscant. Una vegada va caure en un despertador quan estava tafanejant i va acabar darrera els engranatges. Sort que el seu avi l’estava buscant per a portar-la al parc i la va treure d’allà dins. 

Un altre dia va caure dins d’una ampolla perquè tenia set, i el seu padrí la va pescar i com que era molt bona en gimnàstica es va poder agafar fàcilment per sortir. En una altra ocasió estava tafanejant a la cuina i va caure al calaix de les tovalles i els tovallons i es va adormir i els avis i els pares la buscaven, i llavors l’Alícia va excavar entre tovallons i tovalles de tot tipus fins que va arribar al fons del calaix i va començar a donar cops de peu per  veure si algú la sentia i l’anava a rescatar, i així va ser, el seu pare la va trobar. 

A l’Alícia li agrada molt fer bombolles de sabó i una vegada la va fer tan grossa que hi va caure dins i va anar volant fins a la teulada d’uns veïns, però sort els veïns ja sabien que ella sempre es ficava en embolics i la van portar a casa. El dia del seu aniversari, quan feia 7 anys, l’Alícia va caure al seu pastís d’aniversari i els convidats l’estaven buscant pertot arreu però ella estava dins del pastís i ningú ho sabia, al final va sortir del pastís per dalt de tot, i tots els convidats es van ficar molt contents. Una altra vegada va caure dins d’una pilota mentre jugava amb les seves amigues, però elles es pensaven que havia marxat, però ella era allà dins. 

Una de les nenes va tirar la pilota damunt d’una teulada i van avisar a l’Amadeu, que era el mosso el qual sempre que se’ls hi anava la pilota a alguna teulada ell els la recuperava. Llavors va agafar una escala i va pujar a la teulada on hi havia la pilota i l’Alícia que havia aconseguit de sortir. I com que la pilota s’havia punxat perquè ella havia entrat i després sortit, les seves amigues estaven tristes, així que va anar a casa i va agafar la guardiola, va treure’n tots els diners i els hi va donar per comprar altra pilota per a jugar.

Aquest llibre, és divertit i entretingut. A mi no m’ha costat més de cinc dies acabar-me’l, perquè és fàcil de llegir. Us el recomano, us agradarà.

0 comentarios: