18 d’octubre 2010

El col·legi

El nostre col·legi es molt vell, quant les mares eren petites encara hi era el col·legi però ara ho han reformat. Aquest col·legi te de tot però es molt vell, el pati esta tot esquerdat, les porteries es mouen i no tenen xarxa, etc.

Les pilotes son de plàstic, perquè no ens deixen agafar les de cuero perquè tenen por de si toquem amb un petit li fem mal, i el tenim que portar-lo al metge corrents .
Fa temps van dir que farien un col·legi nou però van fer primer la guarderia nova, i amb el col·legi nou, que ha passat?
Hi ha molts ordinadors i també ensobren, a la sala de 6è hi ha 17 o 18 ordinador, hi a dos canons a dos classes, una a la de 6è i l’altre a la de 4t.

Quan construeixin el col·legi nou segur que ja no hi serem, estarem a l’Eso o a batxillerat. En aquest col·legi hi ha més de 100 alumnes aproximadament. Sempre que sortim al pati a jugar ens fem un emvolic perquè hi ha molts nens i nenes i no podem jugar a futbol tranquils.

Fa 5 o 6 anys van construir els barracons i nosaltres el vam estrenar, anàvem a 1r. Era molt divertit perquè érem els primers d'estrenar el barracons. Ho veiem tot blanc i de alumini que ens emocionàvem i sempre enganxàvem coses que tenien iman a la paret, després de fer classe jugàvem.

A mi, de fet, em dona igual que construeixin un col·legi nou perquè amb aquest m’ho passo molt bé!

0 comentarios: