25 d’octubre 2010

El meu equip de futbol

Mig Segrià fa 4 anys que jugo amb aquest equip, aquest any ens ha tocat fer futbol 7 que es com juga mig camp. Vam començar el setembre entrenem els dimecres i divendres, el primer partit el vam començar el dia 18, vam juga contra el AEM vam empata 4 a 4 bai fer 2 gols, un per l’esquadra i un altre ras pel terra.
Va ser molt emocionant.

Les mitges parts son cada 15 minuts i vam fer 4 tandes, a la primera part ens guanyaven 1-0, a la segona vam empatar i despues bai fer 2 gols, llavors vam fer en total un 3-2, a la tercera ens van fer un gol vam empatar a 3 despues natros també ni vam fer un altre i ells un altre vam acabar 4-4, i a la quarta part vam seguir igual bai tindre un oportunitat per la bai falla i ban pita el final del partit, tots rebien per el empat, però el primer partit el em empassat molt be per que el AEM es un dels millors equips de la lliga.

La setmana que be no sabem si jugarem algun altre partit encara s’ha de beure.
Aquest any han canviat algunes normes encara que sigui futbol 7 hi ha targetes rojes i grogues, també no deixen canvià a les 3 primeres part a la quarta si i al descans també, aquestes son les normes de aquest any, i aquest es el meu equip.