26 d’octubre 2010

Polèmica a València

Fernando Alonso, va fer un bon temps en les tres sessions d’entrenaments lliures del gran premi de València de i també es va classificar bastant bé en el gran premi de València de formula 1, va sortir quart però a la sortida va avançar a Mark Webber i es va col·locar en tercera posició.

El primer era Sebastian Vettel, que havia fet la Pole Position, segon era Lewis Hamilton i tercer Fernando Alonso, tot anava bé fins que Mark Webber va xocar contra el Lotus de Kovalainen i va provocar un catastròfic incident.

El Safety Car (cotxe de seguretat), va sortir a la pista, Lewis Hamilton i Fernando Alonso estaven darrere seu, però llavors Lewis Hamilton, va avançar Safety Car, cosa que en el reglament diu que es il·legal.

Fernando Alonso no el va passar i el Safety Car el va frenar, llavors tots els altres cotxes van parar i Fernando Alonso quan va parar va tornar a la pista en desena posició.

Com que només ni havia dos que encara no havien parat s’hagués posat vuitè, a Fernando Alonso li estaven fent un tap, i no podia avançar.

Vint voltes més tard els comissaris van fer que Lewis Hamilton pares a fer un Drive-Trough, però com que ell i Sebastian Vettel eren molt més ràpid que el tercer, que era Kamui Kobayashi i que encara no s’havia aturat no va perdre cap posició.

Fernando Alonso, es trobava a la novena posició per darrera de Sebastian Buemi, i va anar totes les voltes que faltaven darrere seu.

Quan Kamui Kobayashi es va aturar, va sortir a la novena posició, es a dir per darrere de Fernando Alonso, així que va aprofitar la lluita entre Fernando Alonso i Sebastian Buemi per avançar primer a Fernando Alonso i després a Sebastian Buemi.

Al final de la cursa, els comissaris van decidir penalitzar Sebastian Buemi, i així Fernando Alonso recuperaria una posició.

0 comentarios: