26 d’octubre 2010

F.C Barcelona - València

Aquest dissabte és va disputar un partit molt emocionant al camp nou, FC.Barcelona contra el València. El València és un gran contrincant, ja que han marxat gran jugadors i han tingut que reforçar bastant la plantilla.

David Villa és torna a trobar amb l’equip on jugava la passada temporada, però aquesta vegada com enemic.
Al començament del partit, no parava d’atacar el València, sort que tenim un gran porter i una gran defensa. El Barça també tenia alguna ocasió, però no li entraven. David Villa quasi que fa un gol, gràcies a una gran passada de Dani Alves.

Però el València no parava de tindre grans oportunitats de perill, fins que va arribar el gol del València. Dani Alves va perdre una pilota i, el jugador del València va correr fins quasi dins de l’ària, va fer una gran centrada i, Pablo Hernàndez va fer el gol que adelantava 0-1 al València.

I, van arribar a la mitja part 0-1 a favor del València. A la segona part el barça van entrar enxufats, i als primer minuts, Iniesta i Xavi van fer una paret esplèndida fins entrar dins l’ària i Iniesta la va acabar perfectament. I el barça per fi empatava, 1-1.

El barça volia guanyar, igual que el València, tots dos equips no paraven de tindre oportunitats, fins que, una altra vegada Xavi, va fer una gran centrada i el tiburón (Puyol) va fer un cop de cap impossible de parar pel porter i va fer gol. El barça, que s’ho mereixia, és va adelantar al marcador, 2-1.

Però, el València no és rendia, hi ho seguia intentant una vegada radere altra. Però el barça va aguantar perfectament el partit, fins i tot, puguen fer algun altre gol. El barça, és va posar líder. Però el Madrid, desprès va guanyar amb un 4-1 al Màlaga.

I, els tres primers de la classificació estan amb aquest ordre: primer, Real Madrid, segon, FC.Barcelona i amb tercer lloc el València.