26 d’octubre 2010

Primer partit de lliga

Aquest any, he començat a jugar a l’Aem, a primera divisió. Ens apreten molt, però això ja m’agrada.

Per fi, ja ha arribat el primer partit de lliga, Aem-Pardinyes. A la primera part, ens vam adelantar amb un gol de falta de fora de l’ària. Un autèntic golás d’un jugador amb molta experiència. Tot seguit em vaig escapar per la banda amb un gran passada del defensa, i, per mala sort, vaig fer un pal.

I no paràvem de tindre oportunitats, fins que, va arribar el segon gol. Vam acabar la primera part 2-0 a favor de l’Aem. Tot just entrar a la segona part, ens van marcar un gol, per culpa de una errada del defensa. Vam tindre un munt d’oportunitats, però no n’entrava cap ni una.. Fins que, per molt mala sort va arribar el segon gol del pardinyes, amb una rematada a partir d’una centrada.

Vam acabar la segona part amb un empat. A la tercera part, vam sortir molt motivats al camp, i tot just entrar vam marcar un tercer gol. I ho seguíem provant, però no n’entrava cap! I Així fins que va arribar la quarta i última part. I, una vegada que van arribar ens fan gol.
Nosaltres, teníem unes ganes de guanyar extraordinàries, i vam fer el quart i definitiu gol. I així vam quedar, 4-3.

Encara ens falta agafar confiança amb tots, que aviat serà i llavors serem un equip molt bo!