15 de novembre 2013

Text argumentatiu de la publicitat.


Avui en dia, estem envoltats de publicitat per tot arreu: televisió, cartes, radio, revistes.. A vegades, la publicitat es fa molt pesada, i aquests son els arguments a favor i en contra que penso jo sobre la publicitat..:

Arguments a favor:

-Amb la publicitat dels diaris, televisió, radio.. T’assabentes de les novetats, per exemple, novetats del futbol, novetats de política..

-Amb la publicitat, també t’assabentes de la roba que es porta, la que està de “moda” i a més a més, a les revistes, televisió.., també es pot veure d’on es la roba, “Zara”, “Stradivarius”, “Bershka”.., i així, no et cal anar voltant per totes les botigues de Lleida (o d’on sigui que vagis a comprar), per trobar aquella peça de roba que t’agrada.

-També, a les revistes, o a les capses de cafè, hi ha descomptes perquè la pròxima vegada que compris aquella cosa, et surti més barata.

-A la televisió, surten anuncis dels últims cotxes fabricats d’aquella marca, això facilita també, anar confessionari per confessionari a veure el cotxe que t’agrada més..

I aquests són els arguments a favor que penso jo sobre la publicitat, i ara venen els arguments en contra:

-La publicitat es fa molt pesada. Fa molta ràbia, que quan estàs mirant una peli, et diguin que fan 2 o 3 minuts de publicitat i en realitat en fan 6 o 7!!

-També, quan s’acaba una sèrie de TV, fan molta publicitat i sembla que la sèrie que fan a continuació no començarà mai!

-A les revistes, quan n’estàs llegint una, a la meitat de la revista, surten bastantes pagines de publicitat i això (al menys a mi) molesta una mica, perquè sembla que les pagines de publicitat, no s’acabin mai..!

-Amb la publicitat, també et poden enganyar, per exemple, veus a una revista una camiseta, uns pantalons que t’agradin molt (o el que sigui), el preu a la revista de la peça de roba, potser es de 20€ i allà a la botiga potser val 5 o 10€ més.

I la meva opinió sobre la publicitat, es que estic a favor, però al mateix temps en contra.

0 comentarios: