08 de novembre 2013

El meu col·legi


El meu col·legi és molt vell, té al voltant de uns cinquanta anys, esta situat a dalt de tot del carrer Fermí Palau, dins la població d’Albesa.

Té una porta molt gran, per on entrem cada matí per anar al col·legi, a davant de la porta hi ha una barana que suposo que és perquè quan els nens surtin del col·leg no es faixi tap.

Quan entres a la teva dreta hi ha el sorral on els nens petits el poden disfrutar a l’hora del pati, si tires una mica endavant hi ha com una pica per si els nens a l’hora del pati tenen set i poden anar a beure i si algun dia marxa l’aigua sols marxa als lavabos, a la pica no marxa, si tires cap dalt hi ha 3r, on els nens d’aquest curs fan classe, i al cantó hi ha la classe de P5 els mes grans de cicle infantil.



Al canto de P5 hi ha P4 i al cantó els nens més petits del col·legí, els nens de P3, a dalt de P3 hi ha la classe de 5è, i a damunt de la la de P4 i ha l’aula d’informàtica, on tots els nens de l’escola hi poden anar.

En línia recta des de P3 hi ha els barracons, quan els acabaven de construir els vam estrenar nosaltres. Als barracons hi estan situades les classes de 1r i 2n però aquest any han fet un canvi, on abans hi havia la classe de tercer ara hi ha 2n.

Al cantó dels lavabos, que també són molt vells i no estan gaire cuidats, hi ha l’aula de música, és impressionant els instruments que hi ha, nosaltres mateixos els fem sonar.

A damunt de música hi ha segon que abans n’em parlat, i al seu davant hi ha l’aula on se situen els nens més grans de l’escola, és a dir els meus companys i jo.

La sala de professors se situa fora de l’escola i el menjador també, la sala de professors està situada  al parc vora del bar dels jubilats, hi ha unes escales, les pluges i allà et trobes a tots els professors.

I el menjador baixes una mica i allà esta, però els inconvenients que té és que as de travessar un carrer on a l’hora de dinar esta ple de cotxes que van a recollir algun nen.

Aquest és el meu col·legi,  que és on he anat anat des de P3 fins aquest curs, l’any que ve l’haurem de deixar.

0 comentarios: