14 de novembre 2013

Text argumentatiu

L’altre dia a la televisió vaig sentir que deien que les loteries servien per intentar aconseguir diners i per divertir-se. No estic gaire d’acord perquè gastes diners, després no guanyes res, a no ser que tinguis un cop de sort.

Per una banda crec que esta be perquè si estàs amb els amics t’ho pots passar be perquè gaudeixes del moment, i si et toca la loteria la família està contenta i ho poden gaudir tots, en canvi si estàs amb els amics ho podeu celebrar fent un sopar o un pica-pica.

Però jugar a les maquines escur butxaques té un costat  dolent...


Les maquines escurabutxaques, no son gaire importants, perquè el nom ja paga, t’escuren la butxaca. Potser  poden ser distrets per algunes persones, però si no saben controlar el que es volen gastar, fins i tot es poden arruïnar. Les persones quan van  a algun bar i es troben la maquina juguen i no se’n adonen  de que estan posant diners, un darrere l’altre, i fins i tot han acabat gastant-se 10 o 15€, i apart que de tan jugar passen les hores i això perjudica a la vista. El  que no està bé és dependre de la màquina i no poder passar per davant d’una sense tirar-hi ni un euro.

El cas bo es que pots jugar-hi una mica, perquè et sobren diners i per passar els 2 minutets hi jugues. Hi ha vegades que tens  sort i guanyes 5€ però poc més, hi ha vegades també perquè pots fer apostes amb els amics i un tira 2€ i  l’altre 1€ i això esta be per entretenir-se.
Per això no estic ni en contra ni a favor de les dues coses

0 comentarios: