24 de maig 2013

Bicicletada

Diumenge dia 19, el grup excursionista i l’ajuntament van organitzar una excursió amb bicicleta. N’hi havia de dos tipus: la curta, que anava per les afores  d’Albesa, per allí a la Vil·la Romana però pel camí de baix; i la llarga, era fins al pantà de Santa Anna i tornar cap a Albesa. 

Vam quedar tots a les deu del matí la plaça dels Sarraïns. De la meva classe érem: l’Arnau, el Pau, el Sergi, L’Anna, el Roger i jo. Tots nosaltres estàvem decidits a fer la curta perquè a la llarga no ens atrevíem. Va començar la bicicletada i nosaltres vàrem arrencar els primers. Tots mentre pedalejàvem anàvem parlant, mirant el paisatge... Pel camí, com que hi havia bonys, el Pau, el Sergi i l’Arnau hi passaven per damunt i es divertien molt, però com que els dies anteriors va ploure hi havia tolls i el Sergi sense voler hi va passar per damunt i es va quedar tot brut de fang, fins i tot tota la cadena de la bicicleta. Tots vam riure i ens vam haver d’esperar perquè ell no es quedés enrere.

Després de poca estona vam arribar a mig camí i l’Anna Gatius i l’Ester Melet van repartir coca per tots, i si algú tenia set també portaven botelles petites d’aigua. Vam poder descansar més o menys uns cinc o deu minuts i de seguida vam tornar a arrencar. Pel camí vam tornar a fer el mateix, passàvem pels bonys del camí i crec que algú més també es fa embrutar de fang, però aquesta vegada, el Roger, el Sergi i el Pau anaven a davant de tot, l’Arnau i jo anàvem pel final i l’Anna anava molt endarrerida. A l’Arnau i jo ens no ens va costar gaire arribar a la plaça perquè ja ens faltava poc.

Tots ja havíem acabat l’excursió i a continuació ens en vam anar cap a casa.

0 comentarios: