03 de maig 2013

Un cotxe nou a casa


Un dia a la nit el pare venia cap a casa i  va xocar amb  un porc senglar al Mazda .El xassís  no va estar tocat però la resta  sí, els vidres trencats, tot de cops a la xapa,...  així que  un dia vam anar Lleida i el pare va dir que ara ens compraríem un Mercedes classe A.

Tots els  cotxes Mercedes classe A seran els més potents que ha  fabricat la marca Mercedes, l’ A 200 de 250 cavalls de potència és un dels cotxes més potents que hem tingut a casa i el més car però també tindrà unes coses que no tenia  l’altre cotxe. Aquest cotxe nou és més petit però no passa res perquè el meu germà Ramon ja s’ha fet gran i no porta cadireta, només porta l’alçadora, que no ocupa tant.

Quan el vam veure a la botiga Mercedes, el pare va dir que el volia amb cadena de distribució. La noia que ens va atendre i  que es deia Mari Carme ,va dir que el model  A 180 va amb corretja de distribució i el model  A 200 va amb cadena de distribució. El model A 180 val 4.000 euros menys. Al final ens vam decidir pel model A200.

I ara ens l’estan fabricant a la nostra manera, sense sensors d’aparcament i moltes coses més. Ens  han dit que estaran un mes a donar-nos-el.

Quan el tindré, si viviu a Albesa ja el veureu.

Ara aquí podreu veure el cotxe:

0 comentarios: