24 de maig 2013

Excursió a la Vil·la Romana del Romeral


Un dia, els de 6è i 5è de l’escola Àlber, vam anar a la vil·la Romana del Romeral, a que ens expliquessin tot i potser una mica més. Vam sortir de l’escola a les 8:30 aproximadament. Vam estar una hora caminant fins arribar a la Vil·la. Quan vam arribar, vam esmorzar, ens van donar una mica de temps de esbarjo, vam pujar a dalt de una muntanya de arena i es veia tota la vil·la, vam baixar i aleshores van començar a explicar-nos totes les coses que sabien sobre la Vil·la.


El que ens ho va explicar tot, va ser en Lluis Marí, al arqueòleg de la vil·la. Ens va explicar que l’amo de la Vil·la tenia un despatx, tot el terra estava cobert de mosaics, les galeries, estan cobertes per unes teules, i els pilars eren fetes amb marbre. També ens van explicar que el bestia estava a fora de la vil·la, hi havia habitacions per a tot, els cuiners, els que feien els mosaics...


Quan vam acabar vam veure una granota ponent ous, ni havia molts. Quan vam acabar vam  fer tres o quatre fotos per recordar-nos-en  de la Vil·la, tot i que hi tornarem.


Quan vam arribar a l’escola ja era hora de tornar cap a casa a dinar, jo vaig apuntar moltes coses per així la següent vegada que hi anem aportar-los ‘hi informació als de 5é.


M’ho vaig passar molt bé.

0 comentarios: