15 de novembre 2010

La Festa de la Tardor

El dia 28 d’octubre de 2010, a la tarda va fer la festa de la tardor. Primer vam fer una gimcana amb els nens de cinquè i als meus companys i jo ens va tocar fer l’activitat d’afaitar globus, era molt divertida perquè alí sempre tenies feina : primer s’havia de posa pasta d’afaitar als globus i després esbarriar-la, quan s’acaba això els nens i nenes que van venir, quan van acabar l’activitat se’ls hi havia de fer una creu per sabes si havien fet la prova o no.

Desprès en acabar totes les activitats tota l’escola vam fer uns balls i van venir els nostres pares a veure’ns. Quan van acabar totes les actuacions que va preparar el Josep Manel els nens i nenes de sisè es van anar a disfressar de castanyers i castanyeres i vam repartir castanyes i beure per a tothom.

I així va acabar la festa de la tardor a l’escola.

Tots Sants
El dia 1 d’octubre, fèiem festa a l’escola perquè era el dia de Tots Sants, al matí ens vam aixecar aviat per anar a recollir les flors i anar cap al cementiri a portar-les. Primer que tot vam anar al cementiri d’Albesa després al de Menàrguens i per últim vam anar al deTérmens. Així vam passar tot el matí voltant, fins que va ser l’hora de marxar a casa de la meva padrina i vaig dinar allí.

0 comentarios: