07 de novembre 2010

El millor per a les persones

Ara a cap lloc podem trobar aparcaments si no son de pagament i els de pagar normalment estan plens de cotxes el que però això es pot solucionar si tots i totes anéssim més amb l’autobús, trens, així també no contaminem tant el planeta. Ara que a les ciutats més grans hi ha molts cotxes i no gaires aparcaments per això la gent s’hauria de passar amb aquest mode més econòmic.

Jo de vegades ho faig perquè per exemple si algú de la meva família es a Lleida nosaltres agafem l’autobús i ens en anem així no cal agafar tants cotxes i es una manera mes segura, perquè un autobús no va tant ràpid com el cotxe i llavors podríem tenir un accident amb més facilitat.

També hem queixo perquè les persones discapacitades casi no poden passar per cap lloc ni pujar amb un altre, perquè no tenen gairebé cap rapa per pujar per exemple a la vorera i si tenen rampes son bastant altes i tenen que passar per llocs més complicats per ells.

En resum si totes les persones passéssim a fer aquestes coses no contaminaríem tant el planeta. I també podríeu fer el que faig jo de no agafar tants cotxes ni vehicles, i si us plau ajudeu tot el que pugueu a les persones que necessiten ajuda. Si ho féssiu seria una gran ajuda per a tothom.

0 comentarios: