08 de novembre 2010

Comença la remuntada

A Fernando Alonso se li complicaven les cosses després del drive trough que li van imposar els comissaris per saltar-se la chicane. Ara, Fernando Alonso havia de remuntar ni més ni menys que 47 punts per posar-se primer del mundial, que eren gairebé dos victòries.

Els dos Ferrari, tant el de Felipe Massa, com el de Fernando Alonso van anar molt bé durant tot el cap de setmana, Fernando Alonso es va classificar segon, a només dos mil·lèsimes del temps de Sebastian Vettel. Felipe Massa es va classificar tercer per davant de Mark Webber.

A la sortida Sebastian Vettel va tapar a Fernando Alonso perquè no li passes, quasi el fa xocar contra el mur, cosa de la que es va aprofitar Felipe massa passant per l’espai que havia deixat Sebastian Vettel, al final Felipe Massa es va col·locar primer i Fernando Alonso segon.

Van anar molta estona així fins que Fernando Alonso ho va provar però Felipe Massa li va tancar la porta. Felipe Massa estava frenant a Fernando Alonso i poc a poc Sebastian Vettel s’apropava per darrere.

Després de la parada als boxes, Fernando Alonso va sortir enganxadíssim a Felipe Massa, Sebastian Vettel se’ls hi estava apropant i tenien que fer alguna cosa, l’ingenier de pista de Felipe Massa li va dir que Fernando Alonso se li estava apropant.

Felipe Massa va aixecar el peu del accelerador i Fernando Alonso va passar, les ordres d’equip estaven prohibides i no podien dir a Felipe Massa que es deixes passar.

Fernando Alonso va guanyar la carrera i va reduir a 34 punts la distància a Hamilton. Ara el mundial l’encapçalava Lewis Hamilton amb 157 punts, segon el seu company d’equip Jenson Button, amb 143 punts, tercer Mark Webber amb 136 punts, quart Sebastian Vettel amb 136 punts i cinquè Fernando Alonso amb 123 punts.

Els comissaris de la FIA, van decidir ficar-los-hi a l’equip Ferrari una multa de 80.000 euros i el pròxim dia vuit de setembre decidirien si els ficarien alguna altra multa.

0 comentarios: