15 de novembre 2010

La castanyada a l’escola Àlber

La castanyada ja a passat i amb ella els preparatius a l’escola l’Àlber, ja que aquest any vam fer la festa un dia més aviat de lo avitual, es a dir, el dijous dia vint-i-vuit.

Hi ha l’escola Àlber vam preparar una gimcana, que també estan invitats els familiars i els de la guarderia.

Començarà a la tarda, abans de començar els professors ens dirant en quina proba anem i els grups de nens que tenim.

Nosaltres, els de sisè som els responsables de posar l’ordre. Les gimcanes son molt divertides com per exemple: els cercles, fer de cambrers, encertar la castanya en un cistell, portar una pilota entre dos nens, el cotxe, la cursa de sacs, afaitar globus i unes quantes més. A jo aquest any em va tocar la mateixa que l’any passat i ja me la sabia de memòria.

Després de la gimcana vam recollir les coses de cada prova, ens vam asseure i cada curs va fer el ball que que va preparar. Quan haguem acabat, els de sisè vam anar corre’ns a vestir-nos de castanyers i castanyeres, vam repartir les castanyes per cicles, tothom sen ria de nosaltres.

I al final els de sisè, després d’un dur treball de repartir castanyes, ens va tocar el torn a nosaltres de desfruitar del beure i les castanyes encara que a alguns no els agraden.

Després per sort aquest any no ens toca escombrar tot el que embruten els invitats i ho fan els de cinquè m’entres nosaltres ens canviem, que bé ens ho vam passar.

0 comentarios: