08 de novembre 2010

Fernando Alonso guanya davant els tifosi

Fernando Alonso va arribar al Gran Premi d’Itàlia de Formula 1 a 41 punts del líder del mundial que era Lewis Hamilton. Aquest cap de setmana en el circuit de Monza, (el temple de la velocitat), Fernando Alonso tenia una gran possibilitat de fer la Pole Position perquè els Red Bull que només no havien pogut fer la Pole Position al Canadà, en aquest podrien tornar a fallar.

Fernando Alonso va fer els millors temps en les dues primeres sessions de qualificació, la Q1 i la Q2, però la que contava era la tercera qualificació. Fernando Alonso no va fallar i va fer una gran volta que li va servir per fer la primera Pole Position de la temporada.


Segon va quedar Jenson Button, tercer Felipe Massa, quart Mark Webber, cinquè Lewis Hamilton i sisè Sebastian Vettel, als Red Bull els circuits ràpids no els hi van bé.
Aquella Pole Position per Fernando Alonso va ser més bonica perquè la va fer a casa de Ferrari, on hi havia tots els tifosi.

La sortida de Fernando Alonso no va ser molt bona, cosa de la que es va aprofitar Jenson Button que amb el seu F-Duck va avançar a Fernando Alonso. Fernando Alonso estava molt enganxat a Jenson Button.

Quan Jenson Button va entrar a fer el Pit-Stop Fernando Alonso va fer una volta al màxim i va entrar, el mecànics van estar perfectes i va sortir per davant de Jenson Button, a partir d’aquest punt la carrera va ser molt més fàcil per a Fernando Alonso, que va guanyar amb 4 segons d’avantatge sobre Jenson Button, tercer va quedar Felipe Massa, quart Sebastian Vettel, cinquè Nico Rosberg i sisè Mark Webber.

Aquells 25 punts li van anar molt bé a Fernando Alonso perquè es colocaria en la tercera posició del campionat mundial i a només 21 punts del líder, que era Mark Webber,amb 187 punts, segon del mundial estava col•locat Lewis Hamilton, a 16 punts de punts de Fernando Alonso, amb 182 punts, tercer Fernando Alonso amb 166, quart era Jenson Button, un punt menys que Fernando Alonso, 165 punts i cinquè Sebastian Vettel amb 163 punts, tres punts menys que Fernando Alonso.

Fernando Alonso havia guanyat davant els tifosi italians.

0 comentarios: