23 de novembre 2010

Carta al diari.

Perqué la gent abandona els gossos a la carretera?

Hi ha molta gent quan no pot cuidar un gos o no el vol, els deixa abandonats, després es quan els gossos es col·loquen al mig de la carretera.
Llavors els vehicles tenen accidents o problemes.

Per això protesto, per què quan els abandonen no hi pensen que podrien ser ells els que tenen el problema.

Per a solucionar-ho hi han dues maneres no abandonar-los i si no els volem o no els podem cuidar, doncs donar-los a una protectora d’animals o a algú que el pugui cuidar millor que nosaltres.
La segona manera es que ja si saps que no el podràs cuidar, ja no el compris o no l’agafis.

Hi ha gent que si els abandona, perquè no pensa que pot passar si els deixa abandonats, però si o pensesin no ho farien o almenys això es el que penso jo.

Jo no tinc cap gos però si els meus canaris fossin un gos, no l’abandonaria, i si no el pugesa tenir li donaria a alguns familiars. Però abandonar-los mai.

Penso que si la gent contes fins a tres abans de abandonar els gossos a la carretera n’hi hauria molts menys gossos abandonats i menys accidents, trobo normal que si el gos s’escapa i no el trobes durant un bon temps, deixis de buscar-lo per què llavors ell anirà per on voldrà.

Però el que penso es que no m’agrada que la gent els deixi abandonats aposta i si no els pot cuidar, els dones a un familiar, un amic que li tinguis confiança, o a una protecció d’animals.

0 comentarios: