08 de novembre 2010

Un especialista en curses nocturnes

La formula 1 arribava a Singapur, al traçat de Marina Bay, que es l’únic circuit en el que es corre sota la nit, amb la necessitat de molts focus que produeixin 3.180.000 vats de potència.

Fernando Alonso anava molt motivat al circuit de Singapur,després de haver guanyat al passat gran premi de Monza. Als Red Bull, les característiques del circuit de Marina Bay els hi anaven molt bé. Aquest circuit també li va molt bé a Fernando Alonso ja que va guanyat aquí l’any 2008 i l’any passat va fer podi.

A les tres sessions d’entrenaments lliures van dominar els Red Bull però Fernando Alonso sabia que la Pole Position no era impossible. Fernando Alonso va fer el millor temps a la Q1 i a la Q2, igual que a Monza, a la Q3 va fer una primera volta perfecta, sense ni una correcció i això li va permetre fer la segona Pole Position de la temporada i la segona consecutiva.

Segon va quedar Sebastian Vettel, tercer Lewis Hamilton, quart Jenson Button i cinquè Mark Webber, els cinc que lluiten pel mundial estaven en les cinc primeres posicions.

Aquesta vegada, Fernando Alonso si que va sortir bé i va mantenir la primera posició, Sebastian Vettel també va sortir bé i va estar durant tota la cursa darrere de Fernando Alonso. Més tard va entrar el Safety Car, després d’un accident, tots els de davant menys Mark Webber, que va optar per una estratègia diferent no van parar quan va sortir el Safety Car.

La carrera es veia que només podien guanyar dos, o Sebastian Vettel o Fernando Alonso, el pilot asturià tenia un lleuger avantatge sobre el seu perseguidor quan van aturar-se a fer el seu primer i únic Pit-Stop.

Després de que s’haguessin aturat els dos primers, va tornar a sortir el Safety Car, que va permetre que els pilots s’ajuntessin i que es realitzes una lluita realment apassionant.

Fernando Alonso i Sebastian Vettel, van tornar a escapar-se però la lluita interessant estava entre Mark Webber i Lewis Hamilton, el pilot britànic va voler avançar a Mark Webber però van xocar, el que va sortir més mal parat d’aquest xoc va ser Lewis Hamilton que va haver d’abandonar.

Ara només calia fixar-se entre els dos primers, Fernando Alonso i Sebastian Vettel, només quedaven cinc voltes i Sebastian Vettel estava molt a prop. A l’última volta només estaven a dues dècimes, però Fernando Alonso es va emportar la quarta victòria de la temporada i la segona consecutiva.

El primer del mundial continuava sent, Mark Webber, amb 202 punts, a 11 punts de Fernando Alonso que era segon del mundial amb 191 punts, tercer del mundial era Lewis Hamilton, amb 182 punts, quart era Sebastian Vettel, amb 181 punts i cinquè era Jenson Button amb 177 punts.
Fernando Alonso, ha fet dues victòries i una tercera posició en les tres edicions que s’ha celebrat el gran premi de Singapur, al traçat de Marina Bay. Cosa que vol dir que Fernando Alonso és especialista en curses nocturnes.

0 comentarios: