08 de novembre 2010

El FC. Barcelona guanya la supercopa

El FC. Barcelona va afrontar l’anada de la Supercopa d’Espanya amb cap jugador internacional espanyol després de fer l’amistós contra Mèxic sense ni tant sols cap entrenament. Per això en l’onze inicial van haver de jugar sis jugadors del filial i cinc jugadors del primer equip.

Al FC. Barcelona se li va posar el partit de cara quan Maxwell va veure un bon desmarcatge de Zlatan Ibrahimovic que va suposar el primer gol del FC. Barcelona. Amb aquest resultat acabaria la primera part.

En la segona part va sortir Lionel Messi, tot i això el Sevilla va empatar el partit amb gol de Luis Fabiano després d’una badada defensiva del FC. Barcelona. Al FC. Barcelona va baixar molt el ritme sobretot en el mig del camp i va notar les conseqüències quan el Sevilla va anotar el segon gol.

El Sevilla va fer un tercer gol i ara al Barça se li complicava l’eliminatòria, el partit va acabar així. Ara en el partit de tornada, el FC Barcelona tindria que guanyar 2-0 si no volia perdre el primer títol de la temporada, això si, els internacionals espanyols si que estarien en el partit de tornada.

En el partit de tornada ja van sortir alguns internacionals, com Xavi Hernández, Victor Valdés, Gerard Piqué, Pedro Rodríguez i Sergio Busquets. El Barça en els primers trenta minuts va dominar el joc i ja havia fet dos gols, el de Konko en pròpia porteria i el de Lionel Messi després d’aprofitar una excel·lent passada de Xavi Hernàndez.

En els últims minuts de la primera part, Lionel Messi va marcar i va suposar el 3-0. En la segona part es va complir el debut somiat de David Villa amb el FC. Barcelona, David Villa va poder marcar, però no ho va fer encara que va donar la passada de gol per què Lionel Messi completes el Hat-Trick i que el FC. Barcelona guanyes el primer títol de la temporada i que es convertís en l’equip que ha guanyat més Supercopes d’Espanya.