21 de novembre 2012

Excursió al Cda de la Noguera


Ahir vam anar al camp d'aprenentatge de la Noguera, a Sant Llorens de Montgai i allí vam estudiar l'aigua del pantà ,la presa ,la fauna que i havia, la roca dels bous i el paisatge.
Ahir vam anar al camp d'aprenentatge de la noguera a Sant Llorens de Montgai. Vam venir aquí a l'escola a i a l'hora de entrar al col·legi els nens de tercer fins a sisè vam anar a l'autocar i vam anar de camí fins a Balaguer que ens vam parar per anar a buscar al Sr.Javie i vam continuar fins a Sant Llorens de Montgai. Quan vam arribar vam anar a esmorzar a una petita placa que estava a darrere un bar i quan vam acabar tots vam anar al WC i llavors van sortir els monitors i es van presentar a tots el Toni ,la Sonia i la Míriam.
Cinquè i sisè vam anar amb el Toni i la Sonia i primer ens van dir unes quantes coses sobre els ocells i després vam anar a buscar els llarga vistes i unes carpetes.
Vam marxar cap al costat del pantà a beure les aus que ens havien ensenyat i en vam veure bastantes i també vam veure un volto, llavors ens vam parar a un punt determinat i vam fer una fitxa sobre el que es podia fer al pantà i quan vam acabar de fer la fitxa vam anar a veure la presa que l'estaven arreglant per que tenien una esquerda i quan vam acabar de mirar la fitxa vam anar a dinar al càmping la Noguera a dinar i quan vam acabar de dinar vam anar a jugar i el Sergi i jo vam anar a un tractor i un cavall fets de ferralla.
Quan els professos ens vam dir que pleguéssim van vindre els monitors i vam anar a la roca dels bous que era com una cova que i van viure prehistòrics i el Toni ens va explicar moltes coses i el Quim, l’Eloi i jo vam baixar el camí corren i quasi que caiem.
Va ser una excursió perfecta.
          

0 comentarios: