16 de novembre 2012

Excursió a Sant Llorenç

El dilluns 12 de novembre al matí, vam anar d'excursió a Sant Llorenç de Montgai. Hi vam anar a veure aus aquàtiques i vam tenir el privilegi de veure el llac buit perquè estaven arreglant una esquerda que hi havia a la presa.

Primer el Toni i la Sònia (els monitors del camp d'aprenentatge), ens van fer una presentació de les aus aquàtiques que vivien allà a Sant Llorenç de Montgai, després ens van donar uns prismàtics, una carpeta i uns fulls on hi havien alguns exercicis, un era dir els noms que formaven una presa, un altre era què es podia fer allí en aquell espai protegit i el que no es podia fer, també un, era dir tres coses positives d’una presa i tres coses negatives. D'aus aquàtiques vam veure: l'aneguet coll verd, el corb marí, el bernat pescaire i el cabussó emplomallat, i també vam veure un corb (que no és una au aquàtica, és un ocell) a dalt de tot de les ruïnes d'un castell que hi havia fa molts anys.

A l'hora de dinar vam dinar al càmping la Noguera que està a les afores del poble, jo vaig dinar un bocata, després, quan vam acabar tots de dinar, ens van deixar anar al cap de futbol i vam jugar un partit: vam fer 6è i 3er contra 4rt i 5è, i vam guanyar nosaltres de bastant.

A la tarda els de tercer i quart van anar on nosaltres havíem anat al matí, i cinquè i sisè vam anar a un lloc on feia quaranta-cinc mil anys enrere hi van viure els neandertals, també ens van explicar que no s'havien trobat ossos de humans però ho van saber fent unes proves científiques, també ens van explicar que allí no hi van trobar ossos perquè només estaven allí a la primavera i a l'estiu... Aquell dia m'ho vaig passar molt bé.

0 comentarios: