30 de novembre 2012

El començament del nostre circ

Un dia el meu amic Arnau, va portar un nas de pallasso i el seu germà Roger tenia enveja  i ens va proposar a el Roger i a mi si volíem fer unes quantes pallassades a l’hora del pati.

Llavors, dit i fet, a l’hora del pati vam començar a fer tonteries per fer riure als nens petits. El primer dia ningú ens mirava ,ni ens escoltaven. L’endemà el Roger també portava un nas de pallasso i jo també. Una altra vegada vam tornar a fer les pallassades que se’ns havien acudit el dia anterior i alguns nens de la nostra classe van començar a tenir enveja i volien fer-ho amb nosaltres, però no els deixàvem. El següent dia vam pujar a un dels bancs que hi ha al pati de l’escola , i van començar a venir nens i nenes. La multitud anava augmentant, els nens cada vegada estaven més animats i no ens paraven d’ engrescar, tirar coses,...

Llavors vam pujar cap a la classe i ens vam treure els nassos i quan vam baixar estaven tots els nens esperant-nos; nosaltres vam fer veure que érem uns nens normals i corrents i no coneixíem cap pallasso. El següent dia vam fer el mateix, i els nens de la nostra classe com que veien que els nens de P3 no anaven amb ells al tornar del pati és van queixar que els esvalotàvem massa perquè tenien enveja.

Com que no ho podíem controlar perquè eren massa nens, ho vam fer al menjador desprès de dinar.

Al menjador hi havia alguns nens que volien ser els protagonistes i semblava que no els hi agradava això del circ; per això no paraven de fer tonteries i altres coses. Llavors al cap d’uns dies vam estar un pati asseguts al banc pensant idees per al circ. El Pau va venir a fer-nos un truc de màgia doncs a ell li agradava molt la màgia i vam proposar que vingués al circ. També vam pensar que podíem fer una mica de malabars amb el diàbolo i el plat xinès.
Ara ja érem un equip prou considerable per a fer un bon espectacle i  vam proposar a les mares que volíem fer un circ, elles ho van anar a proposar a les de l’AMPA per a fer alguna representació. Un cap de setmana vam anar a assajar amb les nostres mares a la saleta.
 Llavors vam decidir que necessitàvem algun tècnic, i vam triar al Sergi. Però llavors vam pensar que quedava una mica lleig convidar a uns de la classe i als altres no i els hi vam proposar a tots els companys que ens ajudessin. Ara tenim una actuació a la saleta el 4 de Gener.

 Tots esteu convidats. L’espectacle és apte per a públic  de totes edats, i el més important : “l’entrada és gratuïta”.

0 comentarios: