17 d’octubre 2012

El Castell del Cinto

El paisatge que us vull descriure és un lloc que hi he anat moltes vegades, és aquí a Albesa i són les ruïnes del Castell del Tonet del Cinto.

Esta situat a la zona antiga del poble, abans ja hi havien trobat una torre que es diu “la torre dels moros”, hi ha molts nens que l’escalen però és molt alta i es podrien fer mal;  ara estan trobant unes muralles i encara que hagi passat molt temps estan en bon estat. Quan hi vaig pujar no me l’imaginava  tan bonic com es, té una senyera a dalt d’un mastil i que la renovem cada any coincidint amb la celebració del Correllengua.

Aquest any l’hem canviada el diumenge dia 14 d’octubre. Nosaltres hi pugem bastantes vegades i ens ho passem d’allò més bé buscant cases dels nostres amics i casa nostra, però aquesta ja ens la sabem de memòria, allà també hi han unes vistes extraordinàries, veiem les escoles, les piscines, la plaça dels sarraïns, la plaça de la pedrera...
A jo m’agrada pujar allà perquè sempre anem pels llocs més difícils complicant-nos la vida i més ara que ens han posat unes escales.

0 comentarios: