05 d’octubre 2012

Descripcció

Ara us descriuré a una persona de la meva família, que fa 2n d’eso. És una nena de cabell llarg, té el cabell de color marró com el fang. El seu nas es normal i la seva cara sempre esta somrient. Te uns ulls de color blau com el cel.

Sempre està somrient i no hi ha moment en que la vegis enfadada, es molt amable i sempre respecta les opinions dels demés. Normalment va amb pantalons i amb un jersei que no es que destaqui, quan ve al camp a dinar sempre ve amb una suradora.

No conec molt bé les seves aficions, però se que una mica li agraden els animals, té un gat, més aviat una gata que en diu Pipa i també te uns ocells. No es d’aquelles persones que odia l’ordinador, es més, li agrada bastant. El que més fa són deures, a les vacances fa molts deures. Li agrada jugar al New Super Mario Bros. Li agrada molt llegir i es llegeix uns llibres molt i molt dobles.

Aquesta persona es la meva cosina i viu a Vilanova de Bellpuig, la majoria no la coneixeu però perquè o sapigueu es diu Núria Florensa.

0 comentarios: