18 de juny 2010

El Gran Premi de Canadà

El G.P.Canadà es un circuit de formula 1. El circuit es diu Gilles-Villenueve. Aquest nom pertany a un pilot de ferrari. La volta més ràpida la te: Rubens Barrichello amb una marca de 1:13.622, la va aconseguir l’any 2004.

Es un circuit artificial que esta en una illa. Per anar-hi tens de passar per un pon bastant estret. El circuit fa 4.361 metres de longitud. Es fan 70 voltes al circuit i quant han acabat han fet: 305.270metres en total.

L’any passat no es va córrer perquè la pista no estava gaire bé. Aquest any tots els pilots de la parilla es queixaven de la pista que tenia massa grip.
Aquest circuit lo mes que s’ha de vigilar son amb els neumàtics perquè es fan mal bé amb moltes poques voltes i també s’ha de vigilar amb els frens de les rodes.



Amb aquest circuit s’ha disputat 11 vegades de les quals en set vegades ha guanyat el home que sortia de la pole els únics que han guanyat sense sortir de la pole son: el Gilles-Villenueve, el Michael Schumacher, el Nelson Piquet...

Aquest any va guanyar el Lewis Hamilton sortint de la pole però va tenir molta fortuna perquè també podia guanyar el Fernando Alonso però a la volta 54 el va adelanta el Jeson Button el company del Lewis Hamilton.

El Alonso quan el van adelanta ja no el va atacar perquè sestava quedant sense neumàtics.

0 comentarios: