14 de juny 2010

Prince of persia

El diumenge dia 6 de juny, varem anar al cinema d’ Alpicat.
Varem veure Prince of persia las Arenas del desierto, es una pel·lícula que jo crec que no és per la nostra edat. A mi no hem va acabar d'egradar, la vaig trobar una mica per majors de 13 anys, per gent que entengui una mica més de pel·lícules.

En resum : anava d’una daga màgica que si hi ficaves una arena única en el món, el que clicaba el botó de la daga es tirava el món enrere i sol s’han recordava del que passaria el que clicaba el botó.

A aquella daga la volien quatre tropes d’ homes, la tenia una dona, i aquella dona es va ajuntar amb un home i la van compartir, l’únic que aquella dóna va trair a l’ home i el va enverinar i quant es va despertar estava sol en una habitació, en va sortir i va sortir darrere la daga.



La va trobar a un desert proper a la dóna i la daga i al desert els va atacar una tribu, i van clicar el botó tantes vegades que es va fer la fi del món i l’altre home agafa la daga i cal al buit i la daga l’agafa el bo, surt d’allí, ajuda a la dóna i van corrents cap al palau mentre que els altres s'estaven morint cremant-se.

L’home es casa amb aquella dóna i de regal de boda l’home a la dóna li dona la daga màgica carregada amb sorra del temps, la va tancar en una vitrina i no la van tocar fins que un dia varen entrar a robar al castell i s’ha la van emportar, els guàrdies del castell varen sortir darrere la daga i la varen trobar, la varen tornar i tot va ser com abans i mai més es va tornar a robar la daga.
La dóna encara no conten ta va anar a la roca on havia trobat la daga i la sorra i va tornar la daga al seu lloc. I ningú no la va poder treure perquè es necessitava una ment prodigiosa que en aquella època sol tenia la filla del emperador.

0 comentarios: