16 de juny 2010

La confirmació

El dissabte dia dotze de juny a les vuit del vespre vaig fer la confirmació. El bisbe es diu Juan Enric que es de tot el bisbat D’Urgell. També hi havia els mossens del poble que es diuen Ramon i Josep Maria i els nens que es confirmaven. Es van confirmar els nens i nenes de 4t, 5è, 6è i els de primer d’ESO.

Vam fer el sagrament de la confirmació acompanyats d’un padrí o de la padrina, també podia ser els tiets i els germans. I després ens vam asseure al banc i ens va llegir unes quantes coses i al cap d’un rato vam llegir els de 6è, la Marina de 5è i de primer d’ESO van llegir l’Anna Carderñes i l’Anna Pérez. I després va prendre la comunió tothom que volia.

Al final el senyor Bisbe Joan Enric ens va regalar una estrella petita de Bethlehem feta de fusta feta per les famílies d’allà. Així doncs, era de Bethlehem amb el símbol de la pau.

Per acabar ens van fer una fotografia de record a tots els nenes i nens i els mossens i el bisbe. A mi em va agradar molt aquesta festa de la confirmació.

0 comentarios: