18 de juny 2010

David Villa, el fitxatge del Barça

A finals de temporada el Barça va fitxa al David Villa. Abans jugava al C. F. Valencia. David Villa fa 1,75m i pesa 69kg, es espanyol i es Asturià igual que el Fernando Alonso el pilot de Ferrari.

El Barça portava dos anys intentant-lo fitxa però a ell no el deixaven marxar perquè deien que era massa bo. El Barça es va gasta quaranta milions d’euros per fitxar-lo. David Villa a la samarreta portarà el numero set, abans el portava el Xavier Saviola. David Villa jugarà de delante al lloc de Zlatan Ibrahimovic.



El barça es va gasta bastants milions d’euros per el jugador suec i ara al final de la temporada ja no el volent perquè diuen que es molt dolent i que no fa res quant té que jugar.

Ara David Villa esta jugant a Sudàfrica amb la selecció espanyola. El primer partit que van jugar contra Suiza van perdre un a zero però Espanya va ser molt superior a Suiza. El propers partits hauran de jugar contra Hondures i contra Chile.

David Villa el primer partit no va fer cap gol però va tenir moltes oportunitats però no li entraven. Espanya es mereixia guanya però la sort que van tenir els sisos va ser molt grossa.

El Madrid també el volia fitxar però el Barça va ser mes ràpid, mes espavilat i perquè van oferir més milions d’euros.

0 comentarios: