16 de juny 2010

Ens acomiadem

El dia 22 de juny els alumnes de sisè del centre educatiu d’ Albesa, marxem cap a l’IES Torre Vicens de Lleida (Balafia).

Ja hem anat a la jornada de portes obertes a l’institut, cap a Lleida hi anem: Manel, Sergi, Jordi, Nuria, Noèlia, Bianca, Lluisa, Ferran, Laura Olona, Laura Torres, Dani, Mohamed, Marta, Zaira, Sandra, Roger.

Tots aquests ens n'anem a l’institut a Lleida, crec que coneixerem molta gent nova ja que allí hi ha gent de tots els pobles del Segrià.

No sabem en quina classe anirem pero aixó es lo de menys, l’important es que ens fem grans i que cada vegada anem a més i els estudis cada vegada es tornen més intensos i més dificils. I que treballarem amb gent que no coneixem i que cada vegada anirem coneixent més i que al principi no voldrem treballar amb ells pero més cap a fi de curs ja ens farem més i farem treballs junts i coses així.

Jo espero i desitjo poder coneixer molta gent amb la que podre fer coses al cole i fora del cole i poder fer que es converteixin amb amics de tota la nostra infancia.

Tornan al tema, ens donaràn unes orles on hi ha totes les fotos que ens faràn recordar tots aquests anys d’alegria i tristesa alhora perquè amb una infancia no tot son alegries tambè hi ha males coses que esperem no recordar.

Espero recordar-me'n tota la vida d’aquest centre, els professors que han fet possible de que aprenguem moltes coses i de tots els alumnes en els que ens han vist creixer i jugar. Esperem que a la llarga es faci un cole nou que ja toca i que esperem que es faci aviat i que els nens el puguin disfrutar el més aviat possible.

0 comentarios: