14 de juny 2010

El sopar del futbol

El dissabte al vespre a les deu vam anar a Menàrguens al sopar del futbol, que cada any fem a diferents llocs: Menàrguens, Térmens, Vilanova de la Barca. Aquest sopar el fem per despedir-nos d’aquesta temporada.

Quant vam arribar vam anar a fer una volta per Menàrguens amb els de l’equip de futbol. Vam tocar timbres de les casses i també vam ficar una botella de vidre damunt d’un contenidor i vam tirar una pedra i la vam trencar.

A les deu i mitja va començar el sopar. De primer plat vam menjar macarrons amb formatge ratllat, de segon pollastre amb patates, el pollastre estava molt dolent, i de postres vam menjar un gelat de xocolata i vainilla.

Quant sopàvem vam fer una guerra de menjar ens tiràvem de tot: pa, patates, pollastre, coberts... Desprès vam anar a fer maleses pel poble amb els companys.

Quant havien acabat tots de sopar ens van donar uns trofeus de record d’aquest any, a tots els jugadors de tots els equips (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil), i també a tots els entrenadors.

Per alguns equips la temporada ha estat millor que per altres, però el que importa és participar, fer esport i passar-nos ho bé, per això estem a l’escola de la Noguera.

Vam estar des de les onze fins a les dotze i mitja que va ser quant la gent anava marxant cap a casa seva a dormir.
Alguns pares de la junta es van quedar més temps perquè havien de recollir totes les coses.

1 comentarios:

Núria
Diu ...

Jo aquell dia no ho vaig passar massa bè perquè avans del sopar vaig vomitar.