17 de juny 2010

El gat petit

Tenim dos gates a casa i fa uns dos mesos una d’elles va tindre un gatet petit de dos mesos, es blanquet amb els ulls blaus i es molt revoltós. Tot el dia esta jugant, encara no li hem ficat cap nom i li diem el gatet petit.

Aviat em tindrem mes de gats perquè l’altra gata esta embarassada i està a punt de tindre els gatets ,pero no ens els podrem quedar a casa perquè tans gats no pot ser.


Per aixo cuan seran mes grans els portarem a la granja que te el pare, alla tambe estarán molt be perquè estarán a l’aire lliure, a la granja tambe i teniam una gossa marro que es deia Linda pero ja era molt vella i aquest any es va morir, el gatet blanc no el portarem a la granja perquè es molt manso i el trobariem en falta, cuan marxem al col·legi al mati el gatet cada dia ens segueix fins a la porta al meu germà i a jo i cuan arribem es fica molt content.

A casa tambe tenim una gossa que es diu laika, ara en total a casa tenim dos gates una gossa i un gatet petit, si fos per jo també tendriem els gatets que han de neixer però entenc que ja serien massa animals a cassa, sort que tenim la granja i alla també estarant molt be.

0 comentarios: