16 de juny 2010

La festa de fi de curs

Cada any quan s’acaba el col·legi es fa una festa on els alumnes de l’escola exposen tot el que han fet duran el curs i els balls que han preparat amb coreografies que ells es saben i ens volen ensenyar.

Al patí els alumnes de sisè i cinqué, munten unes paradetes on es fan activitats i tots els nens han de passar per totes les paradetes, han d’estar habilitades per grans i petits, ja que les fan els alumnes i s’han de revisar. Perquè si un nen es al·lèrgic a la farina no li posarem farina li, posarem un cubell a part per ell.

Al final de tota la festa, ja que sol dura tot el matí, es donen unes bossetes de xuxes a cada nen i nena de l’escola. Es fa així perquè fa dos anys hi havia nens i nenes que portaven una bossa de xuxes que feia por.



Es molt divertit i desconnectem una mica del que es fa a classe tot el dia durant el curs, si podeu jo recomano que ho passeu a veure perquè es un festival divertit bonic i a l’hora també es una festa on acomiadem uns alumnes que mai tornaran a ser alumnes d’aquesta escola.

Els alumnes que marxen del centre són acomiadats amb unes orles i unes fotos de tots els nens i nenes de la classe perquè quan siguin grans pensin amb els companys de classe, amb els qui han passat major part de la seva infància.

0 comentarios: