22 de febrer 2013

Una experiència

El dia 19 de febrer, un vell amic del nostre professor de matemàtiques, el Senyor Ramón, ens va venir a gravar per veure com formulem una classe de català als ordinadors.

Primer, a l’arribar a l’escola tots ens estàvem esperant davant de la porta de l’escola com fem sempre. Quan vam entrar a dins del centre, els nens i nenes fèiem fila per poder entrar a la classe al cap d’una estona.  Tots estàvem nerviosos per l’entrada d’en Lluís, la persona que ens venia a gravar.

A continuació, ell abans de que entréssim a la classe va posar la càmera a davant de la porta perquè pogués gravar els nens quan entressin a la classe.  Tot seguit, vàrem engegar els ordenadors i vam començar a llegir els textos. El Senyor Xavier va escollir el del Quim, el seu tema era sobre els cotxes. Mentre el Quim  llegia el text, els altres anàvem anotant en un paper les errades que hi  trobàvem; al acabar de llegir el seu text, el vam fer sortir a la pissarra perquè nosaltres li poguéssim comentar coses  sobre el seu text. Vàrem haver de gravar diverses tomes perquè en Lluís havia de tenir diferents perspectives, controlar la llum, intentar que sortíssim tots els alumnes, fer que se sentís correctament el que dèiem, etc.

Aquest dia em va semblar molt divertit perquè era com si ens gravessin per fer una pel·lícula, i casi era el mateix però en comptes d’una pel·lícula el resultat serà  un video de tres o quatre minuts.

Tots estem impacients per veure el resultat final de la gravació.

0 comentarios: