13 de febrer 2013

Reciclar o no reciclar

Ja portem uns anys intentant reciclar, però fa bastant temps molta població no reciclava, perquè no ens havíem adonat que reciclar era una bona idea per conservar la Terra.

Arguments a favor:
Molts pensem que és bo reciclar per no embrutar el medi ambient. Abans la gent quasi no sabia el que volia dir reciclar però hem fet un gran canvi , ara molta gent creu que reciclar és important, però si no aconseguim que tota la humanitat recicli no podrem acabar de netejar el nostre planeta. També si deixéssim de reciclar moltes persones que treballen recollint la brossa es quedarien sense treball i els tants per cent de gent a l’atur pujarien.
Arguments en contra:
Alguns creuen que ja no val la pena reciclar, perquè fa molt temps no reciclàvem, i ja hi vam perdre molt, i ara ja no val la pena. La gent creu que perquè ells es posin a reciclar el mon ja no canviarà i llavors no reciclen. Molta gent no té tan lloc ni tan temps per reciclar. Alguns intenten reciclar  i al cap del temps no recorden de fer-ho i ho deixen.
Opinió:
Jo crec que reciclar és important, si volem mantenir el nostre planeta en condicions de vida, perquè si no podem arribar a destruir l’atmosfera i llavors no podrem viure, o també amb tants cotxes ens quedarem sense petroli , i farem molt fum, i a llavors contaminarem molt. Però hi ha molt gent que no ho practica. També hi ha gent que no pot perquè no te prou lloc o temps per fer-ho i això també ho trobo just.

0 comentarios: