22 de febrer 2013

L'or i els diamants

L’or i el diamant són unes pedres molt boniques que és molt difícil trobar-les, si en vols trobar, has d’anar a llocs llunyans com: Austràlia, Estats Units i Àfrica.

L'or val molts diners i per això nosaltres el comprem per adquirir coses senzilles com anells, altres persones no saben en què gastar-se els diners (perquè en tenen molts) i els fan servir per comprar  vàters d’or, aixetes d’or i altres estris molt luxosos.

Per una banda hi ha persones que creuen que sí que s’ha de pagar a aquest preu, perquè l'or i el diamant són unes pedres precioses que és molt difícil trobar-ne, són unes de les pedres més meravelloses del món i és una gran satisfacció poder comprar-les.

Però per altra banda, hi ha gent que creu que no s’han de pagar a aquest preu, perquè malgrat que són molt boniques són iguals que les altres, és el mateix agafar una pedra normal i corrent, i enganxar-la a un anell i anar presumint amb els teus amics per la pedra que tens a l’anell, o millor agafar un tros de vidre i dir que és un diamant de la mina que treballa el teu tiet.

Jo com a conclusió diria que són pedres que es diferencien molt de les normals i que sí que s’han de pagar a aquest preu. Les persones riques, però, no cal que es gastin els seus diners amb coses innecessàries que siguin d’or.

0 comentarios: