22 de febrer 2013

Club Penguin

El club Penguin és un joc online en el que ets un pingüí i pots jugar a mini jocs que et donen monedes per guanyar i comprar articles, que poden sortir en catàlegs o en especial en una festa, encara que s’ha de ser soci per poder-ho fer tot no en cal ser per jugar i està molt bé.

Una de les coses que pots fer es parlar amb altres pingüins, siguin coneguts o no, amb els no socis que tens a la llista d’amics els pots visitar a l’iglú, i als socis que l’obren també.

Quan venen les festes de Nadal tots celebren el Nadal, fins i tot allí, però no sols aquesta es l’única festa, fan mes o menys una festa cada un o dos mesos. Aquest joc és de Disney i celebra concursos i també té aplicacions per mòbil o tableta i jocs per la NDS...

En aquest joc aconsegueixes coses amb codis però sobretot jugant i fent missions... Els codis que he nombrat abans s’aconsegueixen comprant (a la vida real) uns ninots i per ser soci es compra una targeta. També es pot tenir pufles, i us preguntareu què són oi?, doncs els pufles son boletes de pel de colors amb cara i vida, que pots tenir al teu iglú o a la mà (més ben dit a l’aleta).

Jo m’agrada jugar-hi per que es com un humà, et compres roba, et dissenyes el teu iglú... I encara que moltes coses són per socis és molt divertit. Jo ho recomanaria, per que és molt bonic.

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

Molt bé Sergi, però està passat de moda. -_-