01 de febrer 2013

El dia de la Pau

El dia 30 de Gener és el dia mundial de la Pau i de la no-violència.


Molta gent vol acabar amb totes les guerres del món, perquè algunes persones es gasten milers de milions de milions de diners en armes, tancs i d’altres màquines de guerra per matar gent sense motiu.

L’altre dia, mirant per Internet, vaig veure un poema titulat “Si Tingués La Màgia D’un Mag...”,  I em va agradar molt, tant que aquí teniu la imatge:


A Favor:

Estic a favor d’algunes coses com per exemple que algunes persones es facin Hippies per a parar aquestes guerres, però ningú no els hi fa cas. També en què a Estats Units és normal tenir armes a casa per defensar-se, però no se n’ha d’abusar.

En Contra:

Cada vegada falten més diners, i a la vegada hi ha més crisi. Hi ha moltíssimes desgràcies per tot el món, i moltíssima gent, no només del tercer món, que es moren per malalties, i en falta de medicaments. També per falta de menjar, i ningú ho hauria de tolerar.

Aquest dia, també es fa en homenatge a en Mahatma Gandhi, un home que creia en la pau, i va convèncer a molta gent de defensar i respectar els drets humans.

Les guerres haurien de parar ara mateix, i si ho poguéssim fer ja no n’hi hauria, però per desgràcia no és així, i la gent no es cansa de matar gent i més gent fent les guerres infinites i imparables.  

0 comentarios: