13 de febrer 2013

Hem de pagar per veure el futbol?


Moltes vegades quan fan ``Barça Vs Madrid´´ has d’anar a veure’l  a un bar o has d’haver comprat un TDT per poder veure’l. Per què alguns partits has de pagar o anar al bar i n'hi ha d’altres que NO? No haurien de ser tots gratis?
Arguments a favor:
Hi ha persones que diuen que aquests partits són molt emocionants i per això has de pagar. La cadena de TV3  retransmet els partits ``Barça Vs Madrid´´, la gent fa el que sigui per veure’l, per això obliguen a comprar un nou TDT o anar al bar. La cadena de TV3 guanya més euros si compren el TDT o van al bar, perquè TV3 cobra molts euros si al bar l’estan veient.
Arguments en contra:
Les persones que al poble no tenen bar i que ara en temps de crisis no poden comprar aquest TDT per veure els partits, si és un fanàtic del futbol i és del Barça o del Madrid li fan moltíssima ràbia aquestes coses.
Opinió:
La meva opinió és que no hauríem de pagar per veure aquests partits perquè ara estem en temps de crisis i costen molts diners. I si algú no té bar al poble,  no el podrà  veure de cap manera, alguns partits als fan en directe però aquests partits NO, jo voldria que tots els partits  els retransmetessin gratis per a tota la gent que els vulgui veure.

0 comentarios: