08 de febrer 2013

El tabac


Avui us parlaré del tabac, perquè hi ha gent que creu que és absurd que no es pugui fumar als bars, als restaurants, als parcs infantils... Darrerament, deixaven fumar a tot arreu, però ja fa un temps que el govern d’Espanya va treure una llei i ja no van deixar fumar en alguns llocs públics. En canvi, hi ha gent que troben que aquesta llei és molt justa.

Arguments en contra:
Molta gent pensa que aquesta llei s’ha de respectar, perquè si no es contaminen pulmons de la gent que està al seu voltant ni que no fumin.
També, la gent que no fuma que va als bars i als restaurants, no s’hi estan a gust, perquè senten olor de fum i tota l’estona estan tossint.
I a més a més, si un fumador no vigila, pot arribar a cremar coses o persones, encara que això és molt poc probable.

Arguments a favor:
No podem obligar als fumadors a deixar de fer una cosa que han fet tota la vida; la gent gran és lliure de fer el que vol.
¿I com és que deixen fumar als concerts públics o als camps de futbol, que tothom està allà ajuntat,  i en canvi no deixen fumar a llocs molt oberts com els gronxadors? Encara que cal dir que molta gent també hi fuma.

Opinió personal:
Jo estic a favor de la llei del tabac, però m’agradaria que fessin llocs especials per a la gent que fuma, i que la modifiquessin una mica, perquè hi ha coses d’aquesta llei en les que no hi estic a favor.

0 comentarios: