19 de febrer 2013

Carnaval

Carnaval és una festa molt bonica, per què els amics es troben en un mateix lloc, disfressats, alguns de pallassos, altres de macs o bruixes, n’hi ha que van de pallassos... Avui en dia molta gent es fa el seu propi vestit, en especial els nens, que amb una caixa o amb coses que tenen per casa es disfressen de seguida, i això és molt divertit per que moltes vegades també hi ha una cosa especial, en el dia de Carnaval com pot ser un ball, un circ...

 I parlant de circ aquest any nosaltres en fem un, que es diu Circ Sabata deslligada,que segur que ja n’haureu sentit nombrar si sou d’Albesa, de circ ja en sabem, per què ja el vam fer una vegada, per Nadal, el nostre objectiu, és que els nens s’ho passin bé, per això ens vestim, els animem, els hi fiquem musica... La primera vegada que ho vam fer, per Nadal, va agradar molt als nens, per això, decidits, vam demanar per fer-ho per carnaval, i ens van dir que sí.

 I tornant al tema inicial, el Carnaval es popular també per una rua que es fa pel poble. Encara que hi ha gent que no es disfressa, jo ho seguiré fent, per que crec que es una bona tradició, i també crec que l’escola ho hauria de seguir fent encara que fos molt poc però en fi que s’hi farà.

 Us espero al carnaval!!!

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

Una pregunta,el circ només el farem els de 6é?

AnOnIm