01 de febrer 2013

La Pau

Aquest serà el segon que pel dia de la pau al col·legi pintem un dibuix relacionat amb la pau; i també aquest dia llegim unes frases i les pengem al pati, i el professor de música ens ensenya una cançó.

El dia 30 de gener al món se celebra el dia de la pau, el dia de dir no a la violència. Aquest dia el va fundar el poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal al any 1964. Aquesta activitat es practica a tot el món, els dies 30 de Gener i propers; per commemorar la mort de Mahatma Gandhi.

Jo crec que el dia de la pau s’ha de celebrar i s’ha de potenciar una vegada a l’ any perquè així els nens veuen que al món s’hi pot viure més bé.

Jo crec que al món algú hauria de tenir alguna arma perquè la gent és pugui defensar si algú els ataca al carrer o a casa seva. A Amèrica tothom es compra una arma com si fos una llaminadura per a un nen petit, jo crec que a Amèrica haurien d’ anar traient les armes perquè la gent és pot fer molt mal. 

També al món hi ha gent que es compra armes i això afecta a la crisi, el ministeri de defensa de Espanya es gasta 4.112,57 milions d’ euros amb avions, submarins, helicòpters... jo crec que tants diners per aquestes coses no caldrien i es podrien invertir en coses que beneficiarien més a la  gent.

0 comentarios: