13 de febrer 2013

Per què els metges tarden tant en atendre’t?

Quan vas al metge, al dentista, al pediatre, a l’oftalmòleg... No t’agrada que et facin esperar, però per desgràcia moltes vegades et toca d'esperar-te, això és normal, sí, però el que fa molta ràbia és que de vegades vas al metge, et fan esperar abans d’entrar a la consulta i una altre acaba d’arribar i et passa a davant.

ARGUMENTS EN CONTRA:
Els metges per molt que tinguin preferits, han de respectar a tothom i atendre’ls quan és el seu torn, no pot ser que deixi passar als altres abans que una persona que li toca i ho torno a repetir, per què ho fan? Hi ha gent que pensa que això no és normal perquè si tens un problema t’han d’atendre, a més a més el cotxe s’ha de pagar si el deixes en zona blava i si et passa el temps, qui en té la culpa?

ARGUMENTS A FAVOR:
Hi ha gent que pensa que això és normal, potser són la classe de persones que el metge deixa passar o perquè pensen que si una persona té una urgència més gran que tu l’han de deixar passar, bé, això està bé però deixar passar a les persones que els ha passat el torn està molt malament.

Jo crec que els metges han de respectar el torn, com els nens hem de respectar la paraula, és cert que si hi ha una urgència sempre es pot fer una excepció.

0 comentarios: